Al doilea seminar tehnic internațional online, desfășurat de marele maestru Hwang Ho Yong
Al doilea seminar tehnic internațional online, desfășurat de marele maestru Hwang Ho Yong a fost un succes
Pentru a doua oară în acest an, Federația Internațională de Taekwon-Do (ITF) a autorizat Federația Cehă Taekwon-Do să organizeze online un seminar Tehnic Internațional.
Seminarul s-a desfășurat cu ocazia zilei de naștere a Taekwon-Do și a avut loc exact în ziua în care Taekwona-Do a fost introdus în public ca o artă coreeană de autoapărare acum 66 ani.
Din nou, seminarul a fost realizat personal de marele maestru coreean prof. Hwang Ho Yong (gradul 9) împreună cu asistenții săi, maestrul Martin Zámečník (gradul 7) și maestrul Ondřej Vrábel (gradul 7).
În cursul seminarului de două zile, toate exercițiile practice au fost demonstrate de către doamna Radka Heydušková (gradul 6), dl Milan Prokeš (gradul al 6-lea), dl Pavel Zavadil (gradul2), dl Ond řej Faltin (gradul 1) și doamna Tereza Simandlová (gradul 2).
Seminarul în sine a avut loc între 10 și 11 aprilie 2021 pe platforma online Zoom, iar un videoclip de rezervă a fost transmis și participanților pe canalul de YouTube.
La seminar au participat 86 de participanți din 22 țări din întreaga lume. În afara țării gazdă, la seminar au participat majoritatea studenților, instructorilor, masteranzilor și marilor maeștri din Marea Britanie, Chile, Canada sau Nepal.
Am fost încântați să avem participanți din Afganistan, Barbados, Finlanda, Grecia, Groenlanda, Grenada, Irlanda, Italia, Jamaica, Japonia, Malaezia, Moldova, Norvegia, Polonia, Singapore, Slovenia și Africa de Sud.
Am fost onorați să-l primim la seminar pe marele maestru Wayne Brown al Angliei, Marelui Maestru Leslie Hutchison al Scoției și Marelui Maestru Augustus Mitchell din Grenada.
Duminică, 11 aprilie 2021, la seminarul online a participat și președintele ITF, prof. Ri Yong-Son, care i-a salutat pe toți participanții la seminar și a ținut un scurt discurs cu ocazia împlinirii a 66 de ani de taekwondo.
Un total de 9 ore de instruire Taekwon-Do a fost pregătită pentru toți participanții la seminar, în care marele maestru Hwang Ho Yong a explicat o mare parte din filosofia Taekwone-Do, teoria puterii, toate cele 24 modele și sisteme de La antrenament.
Considerăm că toți participanții la Seminarul Tehnic Internațional au primit o mulțime de informații noi sau confirmarea faptului că tehnica lor a fost corectă, alături de experiența extraordinară a difuzării online în întreaga lume.
Chiar la finalul seminarului, în fața tuturor participanților și 4 ITF Grand Masters, un student ceh, Mr Milan Prokeš, și-a promovat cu succes examenul pentru gradul 7 și a devenit al cincilea Taekwon-Do Masters al Cehiei.
În același timp, Marele Maestru Hwang Ho Yong a prezentat primul certificat de grad al 8-lea maestrului ceh dr Rostislav Kaňka de la České Budějovice, după cei 34 ani de antrenament.
Suntem mândri că în lunile februarie, martie și aprilie 2021 am reușit să organizăm trei evenimente majore online educaționale internaționale cu un mare succes. Dorim să mulțumim tuturor participanților pentru participare, dar și tuturor celor care au ajutat la organizarea acestor evenimente.
Putem vedea cu adevărat cât de important este să exersăm și să îmbunătățim în arta noastră iubită - Taekwon-Do în aceste momente dificile, când nu ne putem întâlni în persoană.
Dr. Dr. Petr Parik, doctorat.
Vicepreședinte, Federația Cehă Taekwon-Do

Sursa și foto

seminar_online.jpg
Eu_seminar_online.jpg
Stefan_la_seminar.jpg
Categorie: Articole | Adăugat de: Alex-Do (13/04/2021)
Vizualizări: 15 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: