Beneficiile practicarii – Taekwon-Do ITF

✅ Antrenamentul total al corpului:
- Taekwon-Do ITF este o formă de antrenament de tip aerobic care utilizează fiecare grupă musculară din corp. Puterea, tonusul muscular, flexibilitatea, echilibrul și forța se vor îmbunătăți prin practicarea acestei arte marțiale.
✅ Încrederea în sine:
- datorită stabilirii scopurilor, încurajării pozitive și respectului față de valorile care fac parte din toate programele de Taekwon-Do ITF, cel mai mare beneficiu este încrederea mai mare în sine. Veți deveni mai confortabil în toate situațiile – fie că sunteți în pericol, fie că pur și simplu faceți o sarcină care vă duce dincolo de zona Dvs. de confort. Veți descoperi că puteți realiza multe dintre lucrurile pe care vi le propuneți și care vi se păreau imposibil de realizat.
✅ Pierderea în greutate:
- o sesiune de o oră de Taekwon-Do ITF cu intensitate moderată poate arde până la 500 de calorii.
✅ Îmbunătățirea reflexelor:
- prin practicarea Taekwon-Do ITF, se îmbunătățesc reflexele datorită repetării constante a tehnicilor care au multiple beneficii, în orice situație viteza de reacție va fi mai eficientă.
Sună pentru înscriere:
069170079
Categorie: Articole | Adăugat de: admin (26/09/2019) | Autor: admin
Vizualizări: 13 | Tag-uri: taekwon-do itf moldova, itf moldova, sport copii, federatie nationala, taekwon-do itf | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: